ГРИБНОЙ НАБОР С РОСТКАМИ КО ДНЮ МАТЕРИ!

Ühtlasi läheb igalt pakult ka 20% Ukraina toetuseks

EMADEPÄEVA AUSTERSERVIKU SEENEPAKK KANNIKESTEGA on äge kaks ühes kingiidee! Pakk istutatakse öökülmade möödudes rõdule või terrassile lillepotti või otse aeda maasse. Pakk peaks mulda minema paku ülemise servani. Selliselt pakult saab austerserviku saaki 2-3 korda aastas, 3 aastat järjest. Kuiva ilmaga peaks pakku ja taime kastma. Talveks välja kaevama või katma ei pea. Kui kannikesed ära õitsevad võib paku sisse istutada ka mõne teise lille. Taim pakub varju ning aitab paku niiskust hoida.

Austerservik on väga maitsev seen, mis on üsna tihke, mõnusa seenelõhnaga ning ei ole limane. Teda ei pea kupatama, vaid saab panna otse pannile, kastmetesse, hautistesse. Parim on austerservik paneeritult nagu šnitsel, siis meenutab isegi veidi sirmikut. Nämmm!

Paku mõõdud on ca 12-15 cm läbimõõduga, 20 cm pikad haavapakud. Tootega tuleb kaasa istutamise ning hooldamise juhend.

NB! Kannikeste värvus võib varieeruda.

ISTUTAMINE:

Kõik taimega seenepakud istutatakse paku servani otse aiamulda, suurde potti terrassile või rõdule või mõnda teise suurde nõusse, mille põhjas on augud. Muld vajub ajaga paar cm allapoole. Põhjus, miks taimega seenepakke sügavamale istutatakse kui nn. tavalisi, on see, et neid saaks ka päikselisel kohal kasvatada. Vastasel juhul kuivab pakk lihtsalt ära või ei hakka saaki andma.

Корзина
Корзина0
В корзине нет никаких продуктов!
Продолжить покупки